Pickenpack SEAFOODS GmbH

Wieloletnie doświadczenie Yamato w naważaniu produktów głęboko mrożonych przekonało nas do skorzystania z usług. Nasze produkty przetwarzane są w temperaturach do -20°C. Tym samym potrzebne jest tutaj rozwiązanie techniczne, które będzie gwarantowało maksymalną wydajność w stałym środowisku niskich temperatur.

Yamato Scale przedstawiło nam zindywidualizowane rozwiązanie spełniające wszystkie nasze potrzeby. Naważarka wielogłowicowa z serii Omega gwarantuje szybkie i ostrożne naważanie oraz pakowanie wysokowartościowych produktów rybnych z zachowaniem optymalnych temperatur w łańcuchu chłodniczym. Odpowiednia konstrukcja pojemników ważących oraz możliwości ich szybkiego i prostego czyszczenia, ułatwiają nam przestrzeganie surowych przepisów higienicznych. Jednocześnie zminimalizowane zużycie wody potrzebnej do czyszczzenia umożliwia nam większy wkład w ochronę środowiska naturalnego. Bardzo pomocny jest dla nas fakt, że w razie potrzeby wystarczy jeden telefon, aby uzyskać natychmiastową pomoc od Yamato.

» www.pickenpackseafoods.com